Gesendet: 12-03-2020 Geschrieben von: Nienke Baerents Lesezeit: 3 Minuten
De Dashaway e-caravan

De Dashaway e-caravan

De Wheelhome Dashaway is één va de eerste caravans die speciaal is ontworpen voor elektrische auto’s. Daarnaast is deze caravan ook geschikt voor niet-elektrische kleine auto’s, zowel oud als nieuw met een trek vermogen van 750 kg of meer!

Design-

De Wheelhome Dashaway foto: engelse-caravan.nl
De Wheelhome Dashaway foto: engelse-caravan.nl

De Dashaway is dus speciaal ontworpen om aan alle uitdagingen en eisen te voldoen van de nieuwste voertuigen. Deze caravan is dus ontworpen om niet alleen in de huidige tijd maar ook in de toekomst bruikbaar te zijn. “Hij is ontworpen om te worden getrokken door vrijwel elke auto met een bijzondere nadruk op toekomstige elektrische voertuigen”, gaf een review van de Camping and Caravanning Club aan.

De innovatieve Dashaway heeft een erg doordacht ontwerp. Zo kan je ontzettend gemakkelijk fietsen meenemen. De Dashaway kan namelijk twee fietsen langs zijn zijkanten vervoeren, ook elektrische fietsen. Dit is niet alleen een economische manier om ze te vervoeren, maar ook laag bij de grond, stabiel en zeer gemakkelijk te laden. De gewichtsverdeling wordt niet beïnvloed omdat het gewicht zich direct boven de as bevindt.

Om dit mogelijk te maken hebben ze een zeer gestroomlijnd ontwerp gemaakt. De caravans is enorm compact, zelfs zo compact dat hij overal doorheen past. Er zijn dus geen breedtebeperkingen, als de auto er doorheen past dan de Dashaway ook. De caravan is zo compact dat hij het idee krijgt van een boedelbak. Volgens een review van Camping and Caravanning Club is de Dashaway ontzettend stabiel waardoor hij weinig eisen aan de trek auto stelt. Kleine auto’s, hybride auto’s of volledig elektrische auto’s, er zijn zeer veel opties mogelijk.

Einteilung

Indeling van de Wheelhome Dashaway

Niet alleen het exterieur maar ook het interieur is goed doordacht.  Zo zit er een knus tweepersoonsbed in verwerkt dat wordt gevormd met slechts drie kussens. In enkele seconden kan het bed omgebouwd worden tot een loungebankje of zelfs een éénpersoonsbed. Wat natuurlijk weer voor extra beenruimte zorgt. De koelkast is bevestigd in een zogenoemde ‘slide out’, deze trek je zeer gemakkelijk uit de muur. De kleine compacte keuken bevindt zich aan de voorkant van de caravan. De kookapparatuur is elektrisch (inductie). Er zijn dus ook geen gasflessen aan boord, oftewel meer ruimte!

Wil je alle foto’s zien van deze Dashaway? (En het is zeker de moeite waard). Kijk dan op engelse-caravans.nl!

Ben je zelf op zoek naar een caravan? Kijk dan naar ons aanbod op Camperscaravans.nl

Weitere Informationen
Zurück zu den Camping-News